Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.02.2026 - 11:52:44
Страницы:  1  

Де краще купувати мебель?

СообщениеАвтор

В якому стилі мені оформити спальню? Плануємо зробити капітальний ремонт в новобудові, зараз вибираємо дизайн і підбираємо меблі, поки що не знаємо, де купити красиву і стильну меблі?

Chusa

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 08:32:45
Сообщение # 1
RE: Де краще купувати мебель?

Я думаю, що повинні бути теплі, пастельні тони, тоді вам буде приємно там відпочивати і спальня буде місцем відпочинку. У нас шпалери світло бежеві, з персиковим відливом, ліжко Біла.

NEEL

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 08:43:59
Сообщение # 2

Все робіть на свій смак, тим більше, що зараз такий величезний вибір в Інтернеті меблів і шпалер, що очі розбігаються, аби гроші були, а так можна собі дозволити все що хочеться.

Андрей Фролов

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 08:54:38
Сообщение # 3

Якщо ви не знаєте як вам краще все оформити, то зверніться до дизайнера інтер'єрів. Спеціаліст ідеально все спланує і навіть допоможе з підбором меблів. Ось я замовляла послуги дизайнера і він просто ідеально спланував мені спальню. Ну і також підказав як меблі для спальні. Результатом я залишилась задоволена на всі 100%.

Laversa

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 09:01:32
Сообщение # 4

Я много мебели смотрел, но вся она какая-то простая и не интересная. В мой интерьер хотелось что-то яркое, стильное, чтобы вписывалось в общий дизайн... Подумал и в итоге обратился в студию "Мик Мебель", которая занимается изготовлением корпусной мебели. Тут заказал шкаф-купе, а теперь они мне будут делать кухню. Посмотрите примеры работ действительно со вкусом делают мебель, подобной не найти в магазинах.

NoNa dp.ua

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 09:08:16
Сообщение # 5

Купила стильную . Осталась довольна своим заказом, мебель практичная, хорошего качества, долго прослужит, выглядит современно.

In GOD We Trust

chic-user

Статистика:
16.07.21 - 09:17:47
Сообщение # 6
Вибір постачальника обладнання для кухні : Предыдущая темаСледующая тема: Искусство
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники