Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 20.12.2025 - 18:12:40
Страницы:  1  

Як переконати маму переїхати

СообщениеАвтор

Дівчата і хлопці, підкажіть, будь ласка! Мама категорично не хоче їхати до жодного пансіонату, каже, що там як у в'язниці. Але їй вже важко самій, а я живу в іншому місті. Як ви переконували своїх рідних? Може, хтось стикався з такою ситуацією?

saxxysexy

chic-user

Статистика:
28.11.25 - 13:22:31
Сообщение # 1
RE: Як переконати маму переїхати

Це дуже поширена проблема, багато літніх людей бояться змін і незнайомої обстановки. Головне – не тиснути і не ставити перед фактом. Спробуйте показати маці фотографії, відгуки інших мешканців. А ще краще – поїдьте разом на екскурсію до пансіонату, нехай сама побачить умови, поспілкується з персоналом і мешканцями. Часто після такого відвідування люди самі змінюють думку. Можна також запропонувати спочатку пожити там тиждень-два на пробу, щоб мама відчула, як це насправді.

---------------------------------
Люди, вы какие то сумасшедшие....

Ваd Воy

chic-user

Статистика:
28.11.25 - 13:54:44
Сообщение # 2

У мене була схожа історія з татом. Він теж спочатку відмовлявся наотріз. Що допомогло – я знайшла місце, де дозволяють узяти свої речі, улюблені меблі. Ми привезли його крісло, телевізор, навіть картини зі стіни. Коли тато побачив, що може створити там свій куточок, відразу полегшало. Плюс там виявилася дуже домашня атмосфера, не як у лікарні. Організовують різні заходи, виїзди до театру, є навіть можливість доглядати за власною грядкою. Тато тепер сам не хоче повертатися назад, каже, що там цікавіше, ніж сидіти самому вдома. Ось посилання, де я знайшла інформацію про такий підхід https://vash-dom.com.ua. Головне – шукати місце, де є розуміння потреб літніх людей.

ЧАЙКА

chic-user

Статистика:
28.11.25 - 14:28:40
Сообщение # 3
Treatment Costs and Insurance Coverage : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники