Народ, допоможіть порадою! Вирішив записатися на плавання, але не можу вибрати між басейном у спортклубі і звичайним міським басейном. Різниця в ціні суттєва, але не знаю, чи варто переплачувати. Може хтось ходить і може порівняти, в чому реально різниця?
--------------------------------- Наши знания убивают наши возможности
Я ходив і туди, і туди, можу сказати що різниця є. У спортклубі зазвичай вода чистіша, менше людей, доріжки вільніші, можна нормально поплавати а не лавірувати між бабусями. Плюс там часто є сауна, душові кращі, взагалі сервіс на вищому рівні. У міському басейні буває так, що доріжок мало, народу багато, треба підлаштовуватися під розклад, коли менш людно. Але якщо бюджет обмежений, то міський теж непогана опція, просто треба вибрати час, коли менше відвідувачів.
Я ходив і туди, і туди, можу сказати що різниця є. У спортклубі зазвичай вода чистіша, менше людей, доріжки вільніші, можна нормально поплавати а не лавірувати між бабусями. Плюс там часто є сауна, душові кращі, взагалі сервіс на вищому рівні. У міському басейні буває так, що доріжок мало, народу багато, треба підлаштовуватися під розклад, коли менш людно. Але якщо бюджет обмежений, то міський теж непогана опція, просто треба вибрати час, коли менше відвідувачів.
Підтримую, але додам від себе. Я ходжу в міський басейн вже другий рік, і мені цілком нормально. Так, іноді буває багато людей, особливо ввечері, але якщо приходити вранці або в обід, то доріжки майже вільні. Головне щоб вода нормально хлорувалася і температура комфортна була. Я спочатку теж думав піти в дорогий клуб, але вирішив спробувати міський і не пожалкував. Гроші які економлю, краще витрачаю на нормальні окуляри для плавання і шапочку. До речі, якщо цікавить тема спорту і здорового способу життя, то на https://citylife.kyiv.ua/category/sport-ta-zdorovya/ є багато інформації про різні види активності, я там часто читаю перед тим як щось нове спробувати. Там і про техніку плавання були статті корисні. В будь-якому випадку, головне що ти вирішив почати плавати, це дуже корисно для спини і взагалі для всього організму!